неделя , 18 ноември 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Наталия Панова-Сани – защо се раздели с музиката и как живее днес

„Горещи срещи“ с Наталия Панова-Сани – защо се раздели с музиката и как живее днес

Нейната история щеше да е една красива приказка за едно момиченце, което е осъществило мечтата си да пее. Но не е. То среща своята прекрасна фея на музиката, която му помага да разкрие красотата на гласа си. После, като в приказките с лош край, попада в лапите на не един, а на два лоши вълка…

Тя е едно от най-известните имена в зората на попфолка. Родена е в борческия Кюстендил. Като дете пее години наред в легендарния кюстендилски детски вокален ансамбъл „Сребърни звънчета“. Обикаля света по концерти, прави записи за националното радио.

Завършва икономическия техникум в Кюстендил и икономика в Свищовския университет. Успоредно с ученето пее по заведения.

На 19 години се включва в известна музикална компания, продуцираща поп фолк. През 1998-ма излиза първият ѝ албум „Влюбени сърца“. През следващата година популярността ѝ скача до небето с албума „Ах, банана“. От него излизат и песните „Не продавам секс“, „Богат и надарен“, но в най-голям хит се превръща дуетът ѝ с Панко „Скитнице“. През 2000-та година излиза албумът „Щастливо влюбена“, с друг хит – „На геврека дупката“.

Същата година продуцентите ѝ решават да променят скандалния ѝ имидж и залагат на песни с по-лирично звучене. През 2003 г. издава албум с друга музикална компания – „Ти си за мен“. След това решава да прекрати музикалната си кариера.

От 10 години тя работи като експерт по маркетинг на летище София и отглежда с любов 7-годишната си дъщеря Теа.

Защо реши да приключи с музикалния бизнес и как живее днес ще разберем от нашата гореща среща с Наталия Панова – Сани.

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …