вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Надя Иванова – за завръщането в театъра, любовта към телевизията и силата да продължиш след загубата на близък човек

„Горещи срещи“ с Надя Иванова – за завръщането в театъра, любовта към телевизията и силата да продължиш след загубата на близък човек

Тя е модел, актриса, телевизионна водеща и преди всичко – красива и атрактивна жена. Родена е във Видин в семейството на виолистка и хореограф.

Завършила е НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов. Никога не се е явявала на конкурси за красота. Все още свързват името й с предаването „Елит“, на което беше водеща и затова получи прозвището „Надя от „Елит“. Тогава тя доказа, че красавица като нея може да е и самокритична, упорита, умерена и интелигентна.

Както при всяка хубава и известна жена, около нея непрекъснато се въртят мъже, клюки и… скандали. В Къщата на Големия брат тя се представи като много уравновесена, премерена и изключително точна в преценките си за хората.

Обича да рисува, да майстори малки нещица и да прави телевизия. След дълго отсъствие отново е на театрална сцена. Дали това й помага по-лесно да преодолее загубата на любими хора – вижте в нашата гореща среща с Надя Иванова!

 

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …