понеделник , 19 ноември 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / “Горещи срещи“ с Милен Михайлов за това как да използваме интуицията си и тайните на „Методът Силва“

“Горещи срещи“ с Милен Михайлов за това как да използваме интуицията си и тайните на „Методът Силва“

Едва 10 процента от хората на планетата използват психичните си способности, за да вървят с лекота напред и да постигат успехите, които им се полагат.

Преди 20 години Хосе Силва, водещ изследовател в областта на ума и човешкия потенциал, създава „Метода Силва“ – система, която пробужда отново естествените психични способности и ги развива. Методът ни обучава как да използваме практически своята интуиция и способностите на ума си, за да постигаме по-високи резултати във всяка сфера на живота.

Нашият гост е роден във Велико Търново. Завършва бизнес администрация в колежа Бъркшир в Масачузетс, САЩ. С „Метода Силва“ се занимава от 2009-а година. През 2010-та се свързва с Хосе Силва Младши – сина на Хосе Силва, и Ед Бернд Младши – човека, работил 30 години рамо до рамо с основателя на метода Силва. След една година обучение получава лиценз да преподава по системата у нас. Той е инструктор и директор на „Силва метод УлтраМайнд“ за България.

Какво представлява Методът Силва и как да използваме по-добре възможностите на ума си чрез него ще разберем от нашата гореща среща с Милен Михайлов.

Още от Горещи срещи – ТУК.

Вижте също

„Горещи срещи“ с Джулиана Гани за наближаващата сватба и бъдещия й съпруг

Тя е красива, секси, атрактивна и разкрепостена. Тя е Мис Силикон 2013. Визията ѝ е …

4 коментара

  1. И аз съм на това мнение – Венета Райкова разказа много по- ясно от него и с много важни детайли за метода , а при него умствената дейност е толкова забавена , че този метод много не му е помогнал.

  2. Интересно!

  3. Хората са толкова негативни:( искам да знам повече за упражнениата! Ще потърся семинар!

  4. Как може такъв човек да е лектор? Та той едва сглобява изречение.