вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Миглена Каканашева – Мегз: За модата, конкуренцията и цената на успеха

„Горещи срещи“ с Миглена Каканашева – Мегз: За модата, конкуренцията и цената на успеха

Тя е красива и дръзка, скандална и гореща. Едва на 27 години притежава собствена модна линия с екстравагантен дизайн на „човешки“ цени. Първите й модели са нейните кукли, когато е на 10 години. В гимназията е абсолютен хит с уникалните си дрехи, които шие сама.

Завършила е психология в Англия, но много скоро разбира, че това не е нейната стихия. Вече има три самостоятелни ревюта, а тази година стана носител на „Златна игла“ за Модна къща на годината.

Където и да се появи – в светските среди или на екрана – тя фокусира върху себе си и вниманието, и сплетните на жадното за сензации обкръжение. Не дава вид обаче това да я притеснява особено, напротив – сякаш й е по-уютно да плува в море от скандали.

Беше една от най-забележимите участнички в първото издание на Къртицата, където между нея и рапъра 100 кила нещо припламна, но никой така и не разбра дали беше по сценарий, или насериозно.

По-късно я свързваха с други известни мъже, дори със сина на водещ политик. А тя използва славата си рационално, като увеличи броя на магазините си и разшири империята си с нов бранд.

За цената да бъдеш черната овца за конкуренцията и модна икона за младите – вижте нашата гореща среща с Миглена Каканашева – Мегз!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …