неделя , 22 юли 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Мартина Петрова – за сянката на скандала и цената да правиш каквото поискаш

„Горещи срещи“ с Мартина Петрова – за сянката на скандала и цената да правиш каквото поискаш

Тя е влюбена в танците и беше част от The Secret Garden Show на Биляна Йотовска. Снима се и като модел в много клипове на популярни изпълнители и организира събития в нощни заведения.

Скандалът сякаш върви по петите й след всеки неин успех. През декември изгря в хищническа секси визия на корицата на най-популярното мъжко списание, а малко след това гостува при Милен Цветков. Часове по-късно беше залята с хейт в социалните мрежи заради начина, по който изглеждаше.

Преди това името й беше замесено в друг скандал с бившата половинка на фолкпевицата Емануела – Димитър Динев. За което тя сподели, че е получавала заплахи и се бои за живота си.

За риска и цената да правиш каквото поискаш – вижте в нашата гореща среща с Мартина Петрова!

 

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …

4 коментара

  1. Венета е много зле като водеща и като селска седянка е ок ?това са и изявите и на нейните гости като тази девойка….,

  2. Може ли да поясниш защо правиш постановки чрез приятели да се озовеш в едно заведение с Емануела, след като ти е упражнявала психически тормоз? Стокхолмски синдром може би?? И по чатовете, които Емануела е публикувала на 20 септември 2016 г. се вижда, че отношенията ви не са само едно „случайно“ засичане в клуб !!!! Като ще говориш другия път или кажи цялата истина или си подреди по-добре лъжите !!!!!! От юни 2016 г. те тормози психически, иначе си разменяте покани за кафе и излизане с обръщение „мило“ през септември 2016 ?!?!!!

  3. Чак пък супер . . .

  4. Всяко зло за добро ! Супер си си ,страхотна мацка !