четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Мариана Маринова – истината за модните конкурси, силикона и най-ценните женски качества

„Горещи срещи“ с Мариана Маринова – истината за модните конкурси, силикона и най-ценните женски качества

Тя е модел и телевизионен водещ. Тя е „Мисис България Глоуб“ за 2007 г., което я изпраща на световния конкурс „Мисис Вселена“ през 2008 г. Там тя получава приза „Вице Мисис Вселена“ и договор за работа със световната централа на конкурса.

Родена е в София, завършва журналистика и комуникации в УНСС и от 2001 г. работи в различни медии като репортер. В телевизия „7 дни“ е била част от новинарския екип и водещ на авторското предаване „Шоколад“. Участва и в риалити формата „Мис Пепеляшка“.

От 2009 г. в продължение на 4 години живее във Венецуела и работи за една от най-престижните модни агенции в страната. Участва в организацията на конкурса „Мисис Вселена“ по света – Русия, Азия, Латинска Америка.

Организатор е на международни и национални конкурси за красота, между които „Лейди България“, „Супер Модел на Вселената“, „Miss Summer International“, „Мис Силикон“ и други. Майка е на две деца.

Гостува в предаването броени дни след завръщането си от САЩ. Защо е била там и какви нови проекти планира – вижте в нашата гореща среща с Мариана Маринова!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …