сряда , 12 декември 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Людмила Тонева за носителите на енергия в човешкото тяло

„Горещи срещи“ с Людмила Тонева за носителите на енергия в човешкото тяло

Случвало ли ви се е някога да се питате защо на едно място се чувствате по-щастливи или по-уютно, отколкото на друго? Отговорът е, че сте усетили добър фън шуй. А случвало ли ви се е да се чувствате странно неловко на друго място, без обяснима причина? Отговорът е, че сте усетили лош фън шуй.

Фън шуй е много повече от добра или лоша атмосфера. Той се занимава с енергията на мястото и е китайско изкуство за подреждане на мебелите и домовете така, че да насърчават богатството и здравето. Други го наричат земна астрология. Фън шуй се стреми да увеличи хармонията в заобикалящата ни среда.

Нашата гостенка е основател и председател на Асоциация „Фън шуй България“. Тя е енерготерапевт, занимава се професионално с фъншуй от 15 години. Провежда консултации и обучение. Изработва лични амулети според датата на раждане. Преминала е много курсове за обучение в Китай. Специалист е по рейки, прана, шамбала и универсална енергия. Прави лични сеанси с лечебна цел и за общо развитие.

Как да увеличим хармонията в заобикалящата ни среда ще разберем от нашата гореща среща с Людмила Тонева.

Още от „Горещи срещи“ – ТУК

Вижте също

„Горещи срещи“ с Джулиана Гани за наближаващата сватба и бъдещия й съпруг

Тя е красива, секси, атрактивна и разкрепостена. Тя е Мис Силикон 2013. Визията ѝ е …

2 коментара

 1. Госпожо Райкова, следя предаванията Ви, защото ми харесват. Имам една малка забележка, но с най-добри намерения – много често напомняте какви книги сте написали, какво сега пишете и колко много четете духовна литература. Това звучи като саморекламиране. Вие сте достатъчно известна на зрителите, така че нямате нужда от самоизтъкване. Вярвам във Вас.

 2. Богдан Велчев

  Невероятни сте. Красиви и привлекателни. Поздравления на дизайнерите в студиото и стилистите.
  Предаването е толкова привлекателно,че ме прави адиктив към него. В момента е 04:45 и аз го гледам ( повторение ),но с интерес.
  Продължавайте и помагайте.
  Не спирайте ,прекъсвайте предаването и темата. МОЛЯ ВИ.
  С уважение : Богдан Велчев