събота , 19 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Людмила Филипова – за успешните романи, тежестта на фамилията и защо парите не винаги са гарант за щастие
ludmilafilipova

„Горещи срещи“ с Людмила Филипова – за успешните романи, тежестта на фамилията и защо парите не винаги са гарант за щастие

Тя е красива, чаровна и автор на 10 бестселъра. Някои от тях са издадени на руски, сръбски, гръцки, турски и английски език. По няколко от романите ѝ се снимат филми.
Родена е на Великден, внучка е на Гриша Филипов, министър-председател на България от 1981 до 1986 г.

Завършва икономика и управление на индустрията в УНСС. Осем години работи като специалист и мениджър по маркетинг и стратегическо управление в големи корпорации. Специализирала е творческо писане в Оксфорд. В момента учи астрономия и астрофизика в Софийски университет.

През декември 2014 г. се включи в българската експедиция до Антарктида. По нейна идея под българския храм Свети Иван Рилски на остров Ливингстън се постави времева капсула с послание от днешните хора към утрешните, която ще се отвори през 2065 г.

Избрана е за Жена на годината за 2011 г. Има син Константин на 11 години.

Как се пишат успешни романи, лесно ли се работи с човек като могъщия бизнесмен Васил Божков и трудно ли е да си наследница на ВИП фамилия – вижте от нашата гореща среща с Людмила Филипова.

Вижте също

rudolf

„Горещи срещи“ със Светослава Рудолф: За изнесените в куфар милиони на Ванга и била ли е измамена Людмила Живкова

Тя е готова на всичко, за да разкрие истината и е един от най-известните разследващи …