петък , 20 юли 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Любен Дилов: Истината за Слави, „Ку-ку“, жените и… гмуркането

„Горещи срещи“ с Любен Дилов: Истината за Слави, „Ку-ку“, жените и… гмуркането

Той е една от най-цветните личности в българската политиката и шоубизнес. Изявява се всестранно – като писател, журналист, сценарист, телевизионен продуцент и водещ, политик.

Роден е в София в семейството на писателя фантаст Любен Дилов. Завършил е журналистика в Софийския университет и е бил редактор в различни печатни издания.

Един от идеолозите и създателите на студентската програма „Ку-ку” и на предаванията „Каналето”, „Хъшове” и „Шоуто на Слави”.

През 2001 г. създаде и беше първи говорител на движение Гергьовден, а от 2003 г. – и негов председател. Беше депутат в 40-тото Народно събрание. През годините заедно с Гергьовден влезе в коалиции с различни формации от политическия спектър у нас.

Автор е на 10 книги, сред които най-известна е „Фейсбуки“. Най-голямата му страст през последните години е в тюркоазената романтика на гмуркането.

Има три деца – Милкана, Павлин и Иван.

Каква е истината за раздялата с екипа на Слави и „Ку-ку“, има ли жена до себе си и защо се привлича от морски потайности – вижте в горещата среща с Любен Дилов – син!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …