петък , 23 март 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Лео – италианец с българска душа, еднакво добър в кухнята и на сцената

„Горещи срещи“ с Лео – италианец с българска душа, еднакво добър в кухнята и на сцената

Той е италианец, но е по-българин от много нашенци. Чаровникът готвач, певец и тв водещ е роден в Анкона, Италия преди 43 години. Едва 15-годишен е принуден да напусне училище, за да се издържа и открива, че неговото призвание е готвенето.

Пристига в България през 1992 г. и е първият чужденец, участвал в реалити формата „Биг Брадър“ през 2005 г. Грабва сърцата на публиката и се класира втори. Това го изстрелва в орбитата на известните.  Две години води кулинарното тв шоу „Какво ви забърка Лео” по ТВ7.

Междувременно започва да записва рап и хип-хоп парчета с рапъра Играта, Део, Дичо и Рафи. Клипът към песента „Цяло лято” заедно с Играта и Криско става абсолютен летен хит през 2013 г. Същата година той участва в Биг Брадър All Stars и отново е любимец на публиката, която му отрежда второто място във формата.

Шоуменът живее в София с жена си Лучия, с която се занимават с ресторантьорство. През 2013 г. им се родиха две прекрасни момчета – близнаците Матия и Николо.

Няколко години подред Лео, Играта и Део пускат свежи летни хитове, които звучат по всички плажове. И това лято те спазиха традицията – новият им хит се казва „Така ми е добре“.

Как се справя с въртенето на пици, гледането на близнаците и участията по клубовете – вижте от нашата гореща среща с Лео Бианки!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …