петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Лариса Ренар: За силата на женската енергия и как желанията ни да се сбъднат

„Горещи срещи“ с Лариса Ренар: За силата на женската енергия и как желанията ни да се сбъднат

Тя е световен гуру в науката за женската енергия. Кандидат на психологическите науки, биолог и доктор по икономика в Стокхолмския университет. Автор на мегаселъра „Изворът на женската сила“ и още шест книги, посветени на тайните за постигане на баланс, успех и щастие в живота на нежната половина от света.

Създателка е на Академиятa за личен живот, каквато ще основе и у нас, прави обучения в повече от 30 държави. Една от визитните ѝ картички е тренинг как да спечелим милион.

Миналата година с пристигането си за първи път в България световноизвестната руска психоложка предизвика фурор. Тази година тя се завръща отново у нас по покана на Наталия Кобилкина, за няколко вдъхновяващи революционни семинара.

Десетки хиляди жени по света са чели нейните бестселъри за силата на женската енергия, а все повече българки следват теориите й за успех, богатство и щастлив семеен живот.

Вижте доказано работещи техники за сбъдване на желания в горещата ни среща с Лариса Ренар!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …