събота , 23 юни 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Кристо – има ли място за морал в днешната музика и цялата истина за раздялата с Кристин

„Горещи срещи“ с Кристо – има ли място за морал в днешната музика и цялата истина за раздялата с Кристин

Той е атрактивен, интелигентен, креативен и много успешен. Чуйте само: отличник от Първа частна езикова гимназия, златен медал и престижен американски колеж… Това да ви звучи като биография на рапър?…

Той определено не може да се нарече „лошо момче“, но затова пък е сред най-интелигентните в жанра. И още e актьор, режисьор, продуцент. Песните му са с много позитивни послания.

Роден е по случайност във Велинград, израства в София. От петгодишен свири на пиано и практикува бойни изкуства. Отличникът е приет в един от най-престижните колежи в САЩ – „Франклин енд Маршъл“ в Ланкастър. Там учи актьорско майсторство, режисура, бизнес администрация, студийни изкуства и танци.

Усъвършенства се в брейка и създава собствена брейк група. Участва в десетки театрални спектакли. След завръщането си в България се снима в 12 международни кино продукции. Партнира си със звезди като Вини Джоунс и Том Сайзмор.

Автор е на текстовете на парчетата си, пише и за други изпълнители. Сам режисира и продуцира клиповете си. Има успешни дуети със Сантра, Лора Караджова, Жана Бергендорф и много други, като най-популярно е парчето му с Лора Караджова „Повече от всичко“.

Последният му дует е свежо лятно парче с Ева – „Бумеранг“.

Как се прави рап с позитивни смислени послания на фона на комерсиалните цинични парчета – вижте в нашата гореща среща с Христо Балабанов – Кристо!

 

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …