вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Кръстю Ангелов – за регилигите, вярата в Бог и духовното прозрение

„Горещи срещи“ с Кръстю Ангелов – за регилигите, вярата в Бог и духовното прозрение

Свалете иконите от дома си, не ходете на гробища, казва той и допълва, че Бог е във вярата, а не в религията. Неговият Исус Христос не е този, когото представя религията, а творение на създателя на света. Неговият Исус е дошъл на земята, за да помогне на човешката цивилизация, като изпраща образовани посланици на земята.

Роден е в село Срем, където живее и днес. Завършил е механотехникум в Стара Загора. Бил е футболист, таксиметров шофьор, началник на цех за дъждовална техника.

Духовното си образование започва на Христовата възраст като изучава религии и гадателски школи и тяхната роля за живота на земята.

За себе си казва още, че е човек като всички останали, но е имал шанса да завърши университета на Исус, Мойсей и Мохамед.

В основата на неговата мисия стои мотото: Обединението на човечеството около един Бог за всички народи ражда силата и мира! Без религии, партии и гадателства, но с Бог! Автор е на четири книги със заглавие „И рече Бог”.

Защо трябва да изнесем иконите от дома си и трябва ли да кръщаваме децата си в църква ще разберем от нашата гореща среща с Кръстю Ангелов.

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …