петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Каролина Братанова – за любовта, киното, телевизията и как всеки ден да бъде прекрасен

„Горещи срещи“ с Каролина Братанова – за любовта, киното, телевизията и как всеки ден да бъде прекрасен

Днес е един прекрасен ден. Ще ни гостува красивото усмихнато лице на делничния следобед по Би Ай Ти. Тя е актриса и тв водеща. Тя е ведра, позитивна и най-вече любопитна да види, разбере и предаде на другите всичко, с което я изненадва приятно животът. Да ги зарази с добро настроение и увереност, че един ден би могъл да бъде прекрасен.

На 26 години е, завършила е Италианския лицей, учи история на изкуството в Рим. Когато се връща в България, работи като асистент по продукции в киноцентър Бояна. Завършва актьорско майсторство в колежа „Любен Гройс”. Снимала се е в италиански, американски и български филми. Участва и в сериалите „Столичани в повече” и „Откраднат живот”, и в две италиански продукции. Има зад гърба си над 15 реклами в телевизията. Последно се е снимала в два американски игрални филма и в музикални клипове.

Има собствен блог и влогове, в които говори за взаимоотношенията между хората, между мъжа и жената,личностно развитие и за това как да бъдем по-щастливи.

Водеща е на всекидневното магазинно предаване „Един прекрасен ден” по Би Ай Ти. Как тя самата прави деня си прекрасен ще разберем от нашата гореща среща с Каролина Братанова!

 

 

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …

2 коментара

  1. На 26 години, тя изглежда като зряла жена!!!

    Двете жени изглеждат много стари!!!!

  2. Двете жени изглеждат много стари!!!!