четвъртък , 22 март 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Йоанна Зисаки – една огнена жена с тяло на древногръцка богиня

„Горещи срещи“ с Йоанна Зисаки – една огнена жена с тяло на древногръцка богиня

Мъже, налейте си по нещо студено, че в студиото ще стане мнооого горещо…Тя е руса, интелигентна и с изваяно тяло на богиня. Тя е момичето от корицата на мъжката библия за юни 2016 г. Избрана е сред 15-те най-красиви участнички в „Мис Плеймейт“ за всички години, откакто се провежда конкурсът.

Родена е и е израсла в Солун и е плод на любовта между българка и грък. На 19 години оставя семейството си в Гърция и идва да следва в родината на майка си. Завършва английска филология в Нов български университет и работи като симултанен преводач с английски, гръцки и български.

Снима се като модел на бански, летни тоалети и бижута за луксозни гръцки лайфстайл списания и сайтове. Поддържа изваяното си тяло с фитнес и гмуркане около красивите гръцки острови.

Казват, че Тони Стораро си загубил ума по красавицата, когато се снимала в клипа към песента му „Луд“. Тя обаче си има много сериозно гадже – известен фотограф, който е звезда в Гърция.

Накъде ще наклонят везните на избора ѝ – към английския или моделството и къде красавиците се ценят повече – в Гърция или тук ще разберем от нашата гореща среща с Йоанна Зисаки.

 

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …