четвъртък , 22 март 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Ивет Григорова – какво е да си тъща, как се създава инкубатор за модели и най-голямата гордост – Луиза

„Горещи срещи“ с Ивет Григорова – какво е да си тъща, как се създава инкубатор за модели и най-голямата гордост – Луиза

Преди повече от две десетилетия тя създаде една от най-известните и успешни модни агенции „Ивет фешън”. Отглежда и лансира топ модели за всички най-престижни събития у нас и по света, но най-успешното й постижение безспорно е нейната красива и вече много популярна дъщеря Луиза.

Миналата неделя Ивет Григорова излезе от шефското си амплоа и беше просто една щастлива майка, която омъжи дъщеря си. Гостите на сватбата подчертаха, че с прозрачния си секси тоалет, тя е сложила в джоба си младите приятелки на булката.

В светските среди определят двете като една от най-харизматичните двойки майка – дъщеря, а те казват, че са си като сестри.

Какво е усещането да станеш тъща и как се създава инкубатор за модели – вижте в горещата среща тази вечер с Ивет Григорова!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …

Един коментар

  1. наблюдател

    Вонящият хемороид на България Венета Райкова която трябва да бъде разследвана за редица престъпления в качеството си на престъпен медиен измамнически навлек и хрантуляк на криминалната НОВА брод кастинг груб , е намерила нова хранилка при При Българският оял се политическо, хайдушко олигархичен отпадък Сашо Дончев и неговата помиарна медия BIT