петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Иван Динев – Устата: За рапа и поп фолка, шоубизнеса и как се правят истински хитове

„Горещи срещи“ с Иван Динев – Устата: За рапа и поп фолка, шоубизнеса и как се правят истински хитове

Той е артистичен, атрактивен и скандален. Като дете е умна глава и завършва математическата гимназия в Стара Загора. Там се прославя с прозвището Иван Рапа.

Шампион е по брейк за 1992 г. Заедно с Иво Малкия прави групата ХХL, с която издава два албума, от които по-известен е „Важен е размерът“. Работи с DJ Станчо и Lady B. Но истинската слава идва след успешните му дуети с Руши Видинлиев и Румънеца и Енчев.

Той е рапър, който не желае да стои мирно само в рамките на жанра си и смело експериментира компилации с най-известните в попфолка. Сключи музикален брак със звездите от така наречения лек жанр, за което беше подложен на убийствена критика от рапърското братство.

Артистизмът му е в кръвта, често е водещ на различни събития и гост в телевизионни предавания.
Не са му чужди и социалните каузи като кампанията в защита на белите робини – Face To Face.

Има две дъщери Ема и Лора.

Последният проект на креативния рапър с афинитет към етноритмите е парчето Leila Pala Tute, което прави в квартет с попфолк звездите Анелия, Преслава и Десислава.

За любовта между рапа и фолка, за живота с три жени вкъщи и какво е Leila Pala Tute – вижте в нашата гореща среща с Иван Динев – Устата.

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …