четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Ирена Казакова – красивото лице на Би Ай Ти новините

„Горещи срещи“ с Ирена Казакова – красивото лице на Би Ай Ти новините

Тя е красива, интелигентна, любопитна и с перфектна визия – пред камерата и във всеки момент от живота си. Дотолкова е перфектна, че спокойно би могла от улицата да влезе в студиото. Тя е красивото лице на новините на телевизия Би Ай Ти.

Родена е в София, завършва Френска гимназия. Владее отлично и ангийски език. Завършила е връзки с обществеността и реторика. Отличната постановка на гласа си и стилното поведение пред камера постига с усърдни тренировки. Не е мечтала за подобна кариера.

Казва, че телевизията я е намерила, а тя просто е грабнала шанса и е успяла с постоянство и труд.

Преди няколко години като на шега се явява на кастинг за момиче за прогнозата на времето в една телевизия. Комисията е прикована като магнит от необикновената ѝ красота и вроден финес.

Хвърлят я директно в дълбоки води – предлагат ѝ да стане водеща на новините и повече от 3 години тя работи всеотдайно и трупа опит в медията.

От февруари 2017 г, когато Би Ай Ти започва да излъчва новините от новото софийско студио, тя става водеща на обедните и централни емисии.

Всяка вечер на живо в новините тя прави живи връзки не само от колегите си в България. Има уникалния шанс да разговаря по актуалните теми от деня и с репортерите на Би Ай Ти от другата страна на океана.

В личния си живот е отдадена на мъжа до себе си. Поддържа перфектните си мерки със спорт и фитнес. Релаксира с класическа музика, рисуване и разходки сред природата.

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …