вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Глория Петкова – за душата на артиста, за модния бизнес и за личността, която не се побира в рамки

„Горещи срещи“ с Глория Петкова – за душата на артиста, за модния бизнес и за личността, която не се побира в рамки

Тя е дръзка, предизвикателна, скандална. Не се побира в никакви рамки. Тя е модел, актриса, диджей. Определя се цялостно като „артист“. Занимава се и с пеене и рисуване, и представя абстрактните си творби в изложби.

Мечтата й е да стане архитект, но математиката я спъва. Завършва художествената гимназия и учи мъжки моден дизайн в Лондонския моден колеж. Следва една година философия в Софийския университет. От 15-годишна е модел на агенция „Ивет Фешън“. Участва в дефилета в Берлин, Париж, Милано, Лондон, Сеул. Представя известни модни брандове, била е рекламно лице на Жан-Пол Готие.

Снимала се е във филмите „Семейни реликви“ и „Безкрайната градина”. Диджей е в известни столични клубове. Участвала е в музикални клипове на Тил Линдеман и метъл бандата „Рамщайн“.

Миналата година се прослави като една от най-колоритните съквартирантки в Къщата на Големия брат. Наскоро демонстрира и готварските си умения в кулинарно риалити.

Живее между и София и Ница, а защо – ще разберем от нашата гореща среща с красивата и дива Глория Петкова!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …