неделя , 18 ноември 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да разбулва, макар често да гостува в предавания на тема астрология и взаимоотношения между хората. Приел е за единствено свое име артистичния си псевдоним – Хули Леонис.Завършил е Московската академия по астрология при един от световноизвестните топ астролози Михаил Левин, когото и до днес приема за свой кумир.

След завършването на академията е провокиран от темата за взаимоотношенията между хората, а в последните години се занимава активно и с темите за родовата енергия и кармичния анализ. Хули Леонис има три издадени книги, в които анализира отношенията между родители и деца, пътя на душата през зодиакалните знаци и нашата истинска същност. Готова е за печат и четвъртата му книга за мистичната част на живота ни, свързана със Сатурн.

За значението на Сатурн в нашия живот, за различните тълкувания в астрологията, за родовата енергия и кармичния анализ, за влиянието на Луната и Слънцето в зодиакалния знак и за значението на асцендента – разберете от нашата гореща среща с Хули Леонис.

Още от „Горещи срещи“ – гледайте ТУК!

Вижте също

„Горещи срещи“ с Джулиана Гани за наближаващата сватба и бъдещия й съпруг

Тя е красива, секси, атрактивна и разкрепостена. Тя е Мис Силикон 2013. Визията ѝ е …