понеделник , 24 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Ани Хоанг и Люси Иларионов – кога ще има сватба и каква е тайната на перфектната връзка
lusiilarionov

„Горещи срещи“ с Ани Хоанг и Люси Иларионов – кога ще има сватба и каква е тайната на перфектната връзка

Тя е родена в София преди 26 години. Плод е на българо-виетнамската дружба. Още като четиригодишна се изявява в детското предаване Кой е по-по-най. От първи до пети клас учи пиано в музикалното училище. Следва музикална педагогика в Софийския университет. Една от попфолк звездите на Пайнер, с успех доказва, че може и да рапира.

Него някои помнят от 1997 г. като фронтмен на Ъп Даун. Роден е в Добрич. От ученик активно се занимава с танци и в началото на 90-те създава Люсиен балет. Завършва НАТФИЗ в класа на професор Крикор Азарян. Бил е водещ на предаването Фреш по телевизия Планета. Днес е един от най-успешните и награждавани режисьори, всеки певец иска да снима клиповете си при него.

Когато през 2011 г се разчу за връзката им, всички се усъмниха, че девойката е с него, защото е топ режисьор. Тя – красавица, фина и нежна, а той – на върха на славата. Любовта им обаче оцеля. Преди година той извърши истински подвиг. Подложи се на операция и свали над 70 кг за 7 месеца. Дамата на сърцето му го стимулира да легне под ножа и беше неотклонно до него за мъчителните процедури по отслабването. Днес са щастлива двойка е успешен дует и тандем.

Как постигат това – да са заедно в блясъка на славата, но и в болката, и ще има ли най-после сватба – вижте в нашата гореща среща с Ани Хоанг и Люси Иларионов!

 

Вижте също

irenakazakova

„Горещи срещи“ с Ирена Казакова – красивото лице на Би Ай Ти новините

Тя е красива, интелигентна, любопитна и с перфектна визия – пред камерата и във всеки …