сряда , 18 юли 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“: Малин Миланов – Монти разкрива истината за разпада на култовата хип-хоп банда „Айс Крийм“

„Горещи срещи“: Малин Миланов – Монти разкрива истината за разпада на култовата хип-хоп банда „Айс Крийм“

Той е музикант, автор на текстове, продуцент и едно от най-известните имена на хип-хоп сцената. Гостува в предаването ни, за да разбули тайната около хрониката на една предизвестена смърт.

В специално Фейсбук обръщение към феновете си той обяви, че от 25 август легендарната хип-хоп група „Айс Крийм“ се разпада след 20 години съществуване.

Роден е в Монтана, тренира лека атлетика и е многократен областен и двукратен републикански шампион за деца. Учи в спортното училище на „Левски“ в София. До 20-годишна възраст тренира баскетбол и защитава екипите на „Левски“, „Септември“ и „Локо София“. Шампион е за младежи, но тежка контузия слага край на кариерата му.

Член е на хип-хоп група „Айс Крийм“ от 2001 г. Пише текстовете на всички песни на бандата и на някои други изпълнители. Мениджър е и изпълнителен продуцент на групата.

От тази година работи самостоятелно, като първите му съвместни проекти са с Петя Алекса, с която пускат два хита – „Съдени“ и „Нека бъде лудница“.

Каква е истинската причина за разпадането на „Айс Крийм“ и замесен ли е външен човек – вижте в нашата гореща среща с Малин Миланов – Монти!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …