неделя , 16 декември 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ – магията на пол денс и танците като начин на живот

„Горещи срещи“ – магията на пол денс и танците като начин на живот

Три от най-популярните пол артисти в България ще ни покажат магията на това изкуство. Соня Куртева, Вера Молова и Даниела Христова пресичат пътя си в залата, водени от интереса си към пол денс.

Соня е една от първооснователките на пол денс в България и на Соня пол студио. Триизмерният ѝ усет за пространство като строителен инженер ѝ помага в много в хореографията. За нея танцът на пилон е вдъхновение и усъвършенстване на баланса между духа и тялото.

Вера Молова е актриса, танцьор и хореограф. Владее почти всички танцови стилове и прилага елементи от тях в пол денс хореографията.

Даниела Христова e единствената българска участничка в международното състезание Pole Art в категория елит. Като малка е минала през акробатиката и модерния балет. Втора е на Първия български денс шампионат през 2015 г. Позната е на зрителите от участието си в „България търси талант.”

Деветгодишната Еми владее супер сложния руски шпагат и мечтае да стане успешен пол денс артист. Седемодишната Вики преди година е открила магията на танците на пилон.

В какво се състои магията на изкуството Пол денс и защо става все по-популярно ще разберем от горещата ни среща със Соня, Вера, Даниела и техните малки възпитанички.

 

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …