петък , 16 ноември 2018
Начало / Код 11-13 / Горещ спор в ефира на Би Ай Ти! ГЕРБ И БСП кръстосаха шпаги кой се бори по-добре с корупцията

Горещ спор в ефира на Би Ай Ти! ГЕРБ И БСП кръстосаха шпаги кой се бори по-добре с корупцията

След като днешното парламентарно заседание започна с дебати около Договора за добросъседство с Македония и Истанбулската конвенция, страстите се нагорещиха до бяло в ефира на Би Ай Ти. Депутатите Кристина Сидорова от БСП и Галя Василева от ГЕРБ влязоха в спор заради вота на недоверие към управляващите, който ще бъде гласуван на 23 януари.

„Корупцията е навсякъде. Нежеланието за справяне, бутафорния закон, който приехме, неефективните действия, усещането на хората, че това е най-големия проблем в страната… Това прояжда държавата и държавността“, смята Сидорова.

„Мотивите за вота са абсолютно несъстоятелни. Борим се с корупцията по всички етажи и това показват нашите действия. Когато усетим, че някой от нас превишава своите права, се разделяме с него“, категорична е Василева.

Повече от парламентарния ден вижте във видеото, а още от Код 11-13 – ТУК.

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …

Един коментар

  1. Kakvi bqha tiq kalinki vuv vtorata polovina na reportazha? Na koq magistrala sa gi namerili?? Egati durzhavata, 6tom takiva sedqt v parlamenta!