четвъртък , 22 март 2018
Начало / Спорно за спорта / Горещ спор с Лъчезар Николов-Чезари и зрители за ЦСКА, Гриша Ганчев и „авиатори“ или „армейци“ са ЦСКА-1948

Горещ спор с Лъчезар Николов-Чезари и зрители за ЦСКА, Гриша Ганчев и „авиатори“ или „армейци“ са ЦСКА-1948

Бившият член на УС на ЦСКА Лъчезар Николов-Чезари гостува в студиото на „Спорно за спорта“ и коментира ситуацията в отбора.

„На „Герена“ проявяват сериозна толерантност и към Митов, и към Боримиров. Нас ни устройват, защото мачовете минават лесно. Аз искам да гледам силно дерби – ЦСКА-“Левски“. Не виждам кой би бил доволен от „Левски“ в този момент. На мен ми беше обидно да гледам толкова слаб „Левски“ през последните мачове“, коментира Чезари ситуацията при „сините“.

„Важно е, че ние се казваме ЦСКА, играем на „Армията“, емблемата е наша и най-важното е публиката, която е с нас“, коментира Чезаре по въпроса за автентичния ЦСКА. По думите му, публиката на ЦСКА не е виновна, че е отборът е бил управляван неадекватно.

„Господата от „Титан“ бяха подготвили фалит. Бяха разпродали всички футболисти. Залогът какъв е? Той беше някой да дойде и да пробваме. Единственият, който се хвана, беше Александър Томов“, разказа Чезари.

„Гриша Ганчев показа характер и воля да направи успехи в този отбор. Малко или много съм виждал нещата, които са се случвали в ЦСКА. Бил е много време в кухнята, знае игрите какви са и в БФС. Той е човек, който би успял. Всички ние му вярваме, гласуваме му доверие“, заяви бившият член на УС на ЦСКА.

„Лесно е да прехвърлиш вината на БФС. УЕФА гледат простички неща. Дали е имало вариант БФС да помогне по някакъв начин да се случат нещата, не мога да кажа. Така е по правилник, но може би е имало някаква вратичка и господата от БФС да я използват“, смята Лъчезар Николов по повод скандала с УЕФА.

Според него, най-добрият начин е всички отбори, които претендират да са автентичното ЦСКА, да се обединят. „Стамен Белчев се справя прилично. Много хора, включително и аз, нямах такова доверие, но човекът се справя“, смята Чезари.

Зрители се включиха в ефира на „Спорно за спорта“ с коментари, въпроси и анализи. Чуйте и целия разговор с Лъчезар Николов-Чезари в следващото видео:

https://www.youtube.com/watch?v=5MvFrLRJzPo

Вижте също

Джокович: Превъзмогнах болката, мисля само за играта. Променят правилата в тениса заради Серина Уилямс?

Новак Джокович ще излезе на кортовете в Маями с различна нагласа. Бившият номер 1 призна, …