вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Гери Дончева – едно деколте, което взриви държавата

Гери Дончева – едно деколте, което взриви държавата

Как огромният бюст на Гери Дончева доведе до още по-огромни скандали в медийното пространство, какво е общото между нея и Мерилин Монро, и защо един седмичник написа, че тя има връзка с президента Румен Радев – вижте отговорите на всички тези въпроси от самата нея.

„Произнасяха се министерства, хора, институции“, коментира Дончева скандалната реклама с нейно участие. Тя каза, че тогава всички са я нападнали, но не е била в България покрай фурора около рекламата.

„Всъщност сиренцето, което пада в деколтето ми е едно парче стиропор. Но човек винаги вижда това, което иска да види и всичко на подсъзнателно ниво, според Фройд“, коментира Дончева. Тя посочи, че хората са започнали да я възприемат само като лицето от тази реклама, като вещ, а не като човек.

„Исках хората да ме възприемат преди всичко с постиженията ми извън тази реклама. Но щом съм накарала цялата нация да повярва, че съм глупава, значи съм си свършила работата и съм перфектна актриса“, коментира с днешна дата моделът.

„Нямам нужда да плащам данък обществено мнение. Кучето си лае, а керванът си върви“, категорична е тя.

Дончева коментира и публикации за нея, че е имала връзка с президента Румен Радев. „Благодаря за тази покана. До преди малко говорих с журналистката Мариела. Аз наистина дадох това интервю, но няма да кажа от къде познавам Радев. Няма да парадирам с това, защото смятам, че президентът на една държава е институция“, подчерта Дончева.

„Познавам го съвсем косвено. Миналата година през ноември имах здравословен проблем и мой близък ми помогна чрез познанството му с г-н Радев. Крайно време е да имаме военен начело на държавата“, подчерта тя и пожела страхотен мандат на президента. По думите й, е било крайно време да имаме и първа дама.

Тя разказа и че пише книжки за деца като обясни, че й доставя удоволствие. „Смятам, че книжките за деца, които правя, са наистина страхотни и това е проверено. Събрах банда с деца и им прочетох около 40 приказки и те гледаха в захлас“, обясни Дончева и сподели, че е завършила предучилищна педагогика, а сега подготвя нова книжка.

Чуйте целия разговор с модела Гери Дончева в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

6 коментара

 1. Кой се интересува от платени покани ,ами счетоводителя на медията .
  По скоро Гери беше поканила Сашо на интервю.
  Телевизията ми харесва,но явно всички имат нужда от неискрени платени интервюта , за да се дофинансират.
  Това интервю платено ли е?

 2. стефан28

  Чалгария.

 3. Дървосекачът

  Пресложно, г-н Диков….- хем едва-ли някой би се заплеснал по бабаЯга ил КрюелаДеВил (примерно), хем Ако разгледаме нюансацията с Мерилин и Същината на Кенедитата (т.е. Контрабандата на Кенеди Sr. през СухияРежим) – токуВиж изпонавържем г-ца Дончева (че И о.з. !) С Нещата на ‘наште’ из Гърция…

 4. Това видео има в пъти повече гледания от останалите. Какво говори това за аудиторията ви? И аз бих се впечатлил от гърдите ѝ, ако бях на 15…

 5. Томислав Дончев

  Како заеби го тоя Диков ела си у парламенто.

 6. Сашо разбирам, защо си фен на Слави. Жалко е да каниш това едрогърдо и плиткоумно момиче само и само да повишиш гледаемостта си малко. Денис Ризов също направи интервю с нея. Изгледай го и ще разбереш каква е разликата между чалга културата и културата на грамотните и истински готини хора като Денис, Васко кръпката, Камен Донев и много други. Чалга културата не е просто музикален вкус. Много повече е. Жалко е да падаш на това ниво.