неделя , 22 юли 2018
Начало / Код 11-13 / Георги Свиленски: Искаме държавата да си встъпи във функциите и ГЕРБ да изпълни предизборната си програма

Георги Свиленски: Искаме държавата да си встъпи във функциите и ГЕРБ да изпълни предизборната си програма

Георги Свиленски от БСП за България гостува в студиото на „Код 11-13“ и коментира стенограмите при президента за КТБ, закона за концесиите и думите на ген. Атанас Атанасов, който твърди, че има дебели задкулисни връзки между ГЕРБ и БСП.

„Искаме управляващите да си изпълняват предизборната програма, националната сигурност да бъде защитена, държавата да си встъпи във функциите, да си запълни бройките за битовата престъпност и националната сигурност. На практика трябва да се предприемат действия“, категоричен е Георги Свиленски.

Той посочи, че това става като се заделят пари от бюджета. Свиленски коментира и съмненията за злоупотреби със средства с ремонта на НДК.

„Добре е, че са влезли съответните органи от властта, за да направят проверките. Това ще е лошо петно за България, ако се установи, че някой е откраднал пари“, коментира Свиленски.
„БСП не подкрепя мажоритарния избор. БСП е за смесена система. Това, което правят ГЕРБ е двуличие към българските граждани“, добави Свиленски.

Чуйте целия разговор с Георги Свиленски от БСП за България за концесиите, стенограмите при президента за КТБ в следващото видео:

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …

3 коментара

  1. Иван Христов

    Така и не става ясно какво точно иска този човек? Народът иска справедливост за източването на КТБ!

  2. Каква държава при положение, че Цветан Василев е недосегаем за българското правосъдие? Това държава ли е? 3 години след фалита на пирамидата КТБ все още няма нито един осъден! А делото дори не е влязло още в съда! Пародията е пълна!

  3. Държавата също така да се стегне и да си събере парите от един от най-големите й длъжници Цветан Василев!