неделя , 22 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Георги Петков: ЦСКА ще детронира „Лудогорец“ от върха. „Левски“ без титла още 2-3 години

Георги Петков: ЦСКА ще детронира „Лудогорец“ от върха. „Левски“ без титла още 2-3 години

Георги Петков е сигурен, че хегемонията на „Лудогорец“ свърши. Кой ще измести Кирил Домусчиев от първото място – „Левски“ или ЦСКА? С бившия вратар на „сините“ разговаря Кирил Веселински.

„Ясно е, че нещата не вървят. Има си хора, това е голям клуб, който трябва да разреши проблемите и „Левски“ да разреши тази ситуация. С Митов от доста време се познаваме, нещастие е, че точно на него се случи „Левски“ да загуби титлата. Пожелавам му успех, знам, че има характер и ще се справи“, коментира Георги Петков.

„Не виждам как в близките 2-3 години „Левски“ ще станат шампион. Видно е, че „Левски“ не върви. Като се започне от играта, ръководството. Всичко това води до това положение, в което е „Левски“, добави още той.

„От това, което виждам в последно време мисля, че тази година вече хегемонът „Лудогорец“ ще спре. Гледам и ЦСКА правят здрава селекция, играят в последно време добре. Мисля, че тази година ще е друг шампионът. Надявам се да е „Левски“. Дано да ме опровергаят – ще се радвам много. За сега като гледам и резултати, и игри, и стабилно финансово положение в клуба, намали се напрежението в ЦСКА. Нормално е те тази година да дръпнат и да се опитат да спрат „Лудогорец“, посочи Петков.

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …