понеделник , 25 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Георги Манев: Задълженията на „Левски“ са над 30-35 милиона. Тонев премълчава много истини

Георги Манев: Задълженията на „Левски“ са над 30-35 милиона. Тонев премълчава много истини

Инж. Георги Манев гостува в студиото на „Спорно за спорта“ и коментира какво се случва в „Левски“ като анализира разнопосочните сигнали, които идват от ръководството на отбора.

„На 8 февруари, когато прочетохме написаното от г-н Иво Тонев, се установи, че е премълчал или умишлено не е споделил много детайли. Например той цитира, че 3,7 млн. е едната фирма, която е искала да направи козирката, а втората фирма – за 2,1 млн.“, обясни Манев.

„Една от фирмите, на която съм търговски представител, е тази, която вероятно е за 3,7 млн. лв., но в докладната записка, която е изпратена до новия собственик Спас Русев, Евгени Русев и Петков като надзорен съвет, съм убеден, че това е първата фирма, която е подала офертата и от там започват разминаванията“, разказа Манев.

Той посочи, че има молба към Тонев и новите собтсвници да предоставят на всички привърженици на интернет страницата на „Левски“ одитния доклад и прехода от прехвърлянето – как става и какви са задълженията. По думите му, особено големи разминавания се очакват и в общността витае твърдението, че задълженията на „Левски“ са над 30-35 млн.

„Г-н Сираков казва, че са над 25-26 млн., а Русев окончателно отсече, че в момента са над 20. Тези разминавания идват от това, че до настоящия момент феновете и всички, които притежават вип-карти, да се провери в магазина на феновете кой притежател на карта колко артикула е купил и подарил на приятели, близки и роднини“, заяви Манев.

„Премълчана е истината и в писмо сме изпратили с моите доверители, че единствено на теротирията на Балканския полуостров това съоръжение може да бъде изградено от това дружество. До настоящия момент нямаме обратна връзка“, заяви Манев.

По думите му, трябва да се направи качествен одит и да се види от къде идват дълговете на „Левски“. Георги Манев каза, че се правят сравнения, че „Левски“ са били със статут на „Атлетико Мадрид“ и „Барселона“, което също не е вярно.

„Били сме на последните два мача по 120-150 човека. Не може със 150 човека да изплатиш сектор А“, заяви Манев и добави, че ако „Левски“ победи в първите 4 мача, всички сини фенове знаят къде е пътеката към „Герена“.

„Дойде Люпко Петрович на 76 години, подреди футболистите и отборът започна да бие. Замина си Петрович и отборът няма победа“, заяви още Манов. Той препоръча, ако има футболисти, които са си въобразили, че „Левски“ прилича на детска градина или социално-пенсионно заведение, тези футболисти не са за този клуб. Манев обясни и какъв е планът за козирката.

Чуйте целия разговор с инж. Георги Манев за състоянието на синия клуб в следващото видео:

Вижте също

На Мондиала: Свалки и секс туризъм в големи дози – бразилец и рускиня демонстрират. ВАР прати треньор на Иран в болница

Въпреки предупрежденията към руските жени да се въздържат от интимни контакти с чужденци по време …

Един коментар

  1. НЕ СЕ ЧУВА НИЩО! КАЧИЛИ СТЕ ПРЕЦАКАНО ВИДЕО! ОПРАВЕТЕ ГО!