петък , 23 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Георги Георгиев: На път е да се появи истинска пробългарска политическа сила, каквато в момента няма

Георги Георгиев: На път е да се появи истинска пробългарска политическа сила, каквато в момента няма

Съвсем скоро е на път да се появи истинска пробългарска политическа сила, каквато в момента няма в политическото пространство. Въпреки че едва ли ще успее да набере достатъчно сила за евентуални предсрочни избори, потенциал за нея има, особено в големите градове. Тя ще представлява алтернатива, с участието както на нови лица, така и на някои политици, доказали, че са останали извън корупцията и мръсотията въпреки досегашното им участие им в политиката.

Това разкри в еМисия България политическият анализатор и историк Георги Георгиев.

Той уточни, че в бъдещия проект ще се включат хора с противоположни политически възгледи, силни характери и личности, надмогнали себичноста и нарцисизма в името на българския интерес.

Длъжни сме да го направим, категоричен бе Георгиев.

Анализаторът, който коментира отказа на ГЕРБ да подкрепят друг кабинет, е убеден, че се цели трайно политичексо дестабилизиране на България.

„Целта е да се поддържа постоянна политическа дестабилизация на политическия живот в България, а гражданите да са в постоянен политически стрес“.

Той подчерта, че бързането към предсрочни избори и същевременно усилената работа в полза на въвеждане на мажоритарна избирателна система биха могли да доведат до различна картина в един бъдещ парламент. И биха бетонирали модела ДПС.

При груба сметка БСП биха получили 120-130 мандата, ДПС – 50-60, и ГЕРБ – 30-40, прогнозира Георгиев.

Парите от КТБ управляват в момента България, има огромни зависимости, твърди още анализаторът, според когото важни за обществото теми заглъхват на фона на фалшиви проблеми и организирани мероприятия като това е Харманли.

ДПС и ВМРО са създадени и контролирани от Кремъл и са двете страни на една и съща монета, на която стоят лицата на агенти от ДС. България продължава да е обсебвана от руския империализъм, заключи Георги Георгиев.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

2 коментара

  1. Антония

    Явно се заформя някаква нова патриотарска клоака със западна ориентация. Много се навъдиха такива, това е вредно за умственото ниво на нацията.

  2. Дървосекачът

    Абсолютно, БиАй/г-н Георгиев !
    …а Предстоящото – Е СвръхПростичко – Двустъпковата !, ОТ и ЗА Нас-Всички.
    (Никакви партийщинки !, просто Хора Знаещи-и-Можещи.)