вторник , 19 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Георги Атанасов: В БФС са еничари – всички работят срещу ЦСКА. Обслужват човека от Делиормана

Георги Атанасов: В БФС са еничари – всички работят срещу ЦСКА. Обслужват човека от Делиормана

Криминален акт или справедливост е решението на УЕФА да не допусне ЦСКА в евротурнира – драматичната ситуация в лагера на червените коментира спортният журналист Георги Атанасов, известен сред феновете на футбола като отявлен почитател на армейския тим.

„Всичко е възможно, аз не съм с претенции да познавам юридическата материя на УЕФА, но тази организация източва спорта като една златна мина и това беше доказано от последните разследвания за злоупотреби в нея“, коментира Атанасов.

По думите му, в най-лошия случай ЦСКА ще пропусне това издание на евротурнирите. „Достатъчно шум се вдигна и в България, и в Европа по този въпрос“, категоричен е спортният журналист.

„Стига спекулации! Цяла Европа, всички мои колеги журналисти знаят и говорят, че това е истинското ЦСКА. От морална, историческа гледна точка, никой в Европа не поставя тази идентичност под въпрос“, обяснява Атанасов.

„През 2008 г направих една книга „Заговорът за ЦСКА“ с Боби Михайлов на корицата. Сега зорлем ме карат да правя второ издание“, заяви Атанасов. Той допълни, че в БФС е публична тайна, че всички работят срещу ЦСКА и Гриша Гранчев.

„Това е неписана щатна длъжностна характеристика в БФС“, категоричен е още Атанасов.

„БФС е съюз на всички български клубове и би трябвало да преоре земята, да преобърне Космоса, но да помогне ЦСКА да играе в европейския турнир“, допълни Атанасов.

„Гриша Ганчев пое нещата за ЦСКА в свои ръце и до една – две години ще преобърне родния футбол. Това обаче не е изгодно за феодала“, обяснява журналистът.

„Публиката не е разделена. Тя 100% без 50 човека продажници, които търгуват със своето безчестие, подкрепят истинския отбор. И тя показа това“, допълни още Атанасов.

„Законът е врата в полето. Може да се намерят всякакви причини, че не отговаря за евротурнир. Но няма един аргумент срещу верността на публиката“, добави още спортният журналист.

В понеделник – 26 юни, в „Спорно за спорта“ от 21 ч очаквайте и коментар на журналистите Мирослав Иванов и Калин Първанов за апокрифните собственици на енигматичния ни футбол!

Вижте цялото интервю с Георги Атанасов в следващото видео!

Вижте също

Кървава драма в Гоце Делчев: Бивш футболист закла свой приятел след скандал

Бившият футболист и настоящ футболен треньор Марио Метушев закла свой приятел след скандал, а след …

12 коментара

  1. Господин Киро, защо давате трибуна на толкова неуравновесен човек(ако приемем хипотетично ,че е човек).? Смятам ,че имате достатъчно опит в спортната журналистика,въпреки ,че подобните като Вас и на Вас колеги са достатъчно изцапани с предлагането си на „пазара“ услуги. Мисля ,че последният път когато гледах този облъчен индивид,отново беше във вашето предаване. Направете си труда да извадите неговите коментари на хартиен носител (за да виждате по-добре,нека е формат А4) и ако откриете нещо различно от същия словоред(без последни актуални от информационен поток новини),то АЗ съм готов да направя каквото пожелаете ,за да бъда усмян от трибуната Ви. Не се ядосвам на „мустакатата червена дългосвиреща плоча“,а на тъкмо започващата да уважавам различна медия като тази която Ви е работодател. Погрижете се да запазите добрия тон,ако търсите зрители уважаващи всяко различно мнение ,но не и „облъчващ „като този издухан пишмам жълтурко,опитващ се да променя и подменя цялата футболна действителност и история. Сериозен съм в думите си. Струваше ми доста усилия да правя реклама сред близки и познати ,че това е „различната “ от всички телевизии,защото съм горд с голямото българско име Ралица Василева ,седнала на един от най-високият журналистически трон в световната информационна сцена. Поддържайте добрия тон,премахнете омразата ,която сее тоз сребролюбец. ….Дайте шанс на хората да гледат различна телевизия.Благодаря !!!

  2. Бай ЙУХ

    Мимчо, що не ми врътнеш едно“мими“а? Като те чета каква си курвичка, сигурно си майсторка !