вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / „Гълъбо“ – песента, която скара автор и продуцент

„Гълъбо“ – песента, която скара автор и продуцент

„Гълъбо“ – една от най-красивите български песни, изключително възвишена и докосваща, беше овъргаляна в поредния тлъст и мазен български скандал.

След рекорден брой посещения в You Tube, авторът на текста и музиката Вида Пиронкова обяви, че ще спре песента. Талантливата авторка обясни решението си за това в студиото на „Честно казано“ с Люба Кулезич.

„Всичко започна през пролетта, когато продуцентът Игор Марковски, с когото сме приятели от 30 години, започна да се държи особено и заяви, че преекспонирам песента, защото прекалено често я споделям във Фейсбук. Това се засили, започна много особено отношение“, обясни Пиронкова.

Впоследствие тя разбира, че Марковски е продал песента на голяма компания за мобилни услуги, която да я предоставя като ринг тон на клиентите си.

„Още през декември аз проведох разговор с него, в който му казах, че трябва да подпишем договор, а той отказа с оправданието, че това ще се случи по-късно“, допълни Пиронкова и призна, че ако иска, може да спре песента, но душа не й дава.

Цялата история за скандала с „Гълъбо“ – вижте в следващото видео!

 

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …