вторник , 28 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Фолклорният състав „Игранка“ в рекламен клип за Онтарио
ONTARIO картинка

Фолклорният състав „Игранка“ в рекламен клип за Онтарио

В Онтарио живеят 13 млн. души от над 100 националности. В този океан от културно разнообразие, български фолклорен състав привлече вниманието и бе включен в официалния туристически рекламен клип на една от най-населените провинции в Канада.

За състава „Игранка“ в еМисия България разказа неговият ръководител Катя Тилева.

Тя обясни, че в клипа са включени кадри от представянето им на коледния базар в Торонто, в който участват за пета поредна година, от самото му начало. Заснел ги е без да знаят екип, който отговаря за рекламата на провинцията.

Веднага след представлението те са били потърсени с предложение да се включат в рекламния клип – и с признание колко впечатляваща е тяхната енергия, танци и носии.

Попитахме защо са ни избрали и ни казаха, че са впечатлени от това, че сме представители на една много малка страна, а много добре сме се интегрирали в културната среда, разказа Катя Тилева.

Идеята на клипа е да покаже разнообразието от раси, етноси, религии, но също така и парковете на Онтарио, природата му, известни събития и туристически обекти, обясни още тя.

Рекламата ще се излъчва само през 2016 и 2017 г. по всички тв канали на канадската телевизия, както и в социалните мрежи.

Изяви тук можем да имаме колкото искаме, но е голям ангажимент и много работа, сподели още Тилева. По думите й съставът има обикновено между 20-30 изяви за годината, някои от които са редовни участия.

Какво още разказа тя за другите успехи на „Игранка“ – вижте във видеото:

Вижте също

UCHITELI картинка

Гергана Янева за младите учители и образованието като кауза

Гергана Янева е основател и председател на фондация „Тебешир“ гостува в студиото на еМисия България …