понеделник , 21 май 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Фестивал на здравето започва с безплатен концерт на Графа в Южния парк довечера

Фестивал на здравето започва с безплатен концерт на Графа в Южния парк довечера

„Здравей“ – така се нарича фестивалът на здравето и спорта, който започва тази вечер и ще се проведе през уикенда в Южния парк в София.

Събитието е напълно безплатно за всички граждани, които могат свободно да посетят десетки лекции, спортни класове, работилнички, спорт на открито, масажи, техники, консултации и много други.

Целта е посетителите не само да гледат, а да се потопят в прекрасната атмосфера и да опитат различни видове спорт, да разберат как могат да се хранят по-добре, да приготвят различни здравословни рецепти, да научат различни техники за физическо и психическо разтоварване, да поиграят и да се докоснат до здравето по един достъпен и много позитивен начин.

Откриването е тази вечер от 21 ч с безплатен концерт на Владимир Ампов – Графа, а повече за самия фестивал вижте в следващото видео!

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …