петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Фест на Витоша за тези, които не искат лятото да свърши

Фест на Витоша за тези, които не искат лятото да свърши

С първите септемврийски дни краят на лятото става все по-осезаем. Все още обаче можем да му се порадваме, но този път не на море, а във Витоша. Музикалният фестивал – After Festival ни дава такава възможност. Събитието е напълно безплатно и ще се проведе следващите три дни от 3 до 5 септември.

За фестивала разговаряхме в еМисия България с Георги Велинов и Явор Милчев от групата Krekhaus Jam.

Инициативата обединява утвърдени имена в музиката и изгряващи, млади групи, което всъщност не съществува до този момент, посочи Георги.

Ще има фюзън, рап, хип-хоп, фънк, рок, соул. Мисля, че не делим музиката по стилове, а по качество, допълни Явор. Ще има и музикални уъркшопове, грижа за децата, ще има чил зона – за хора, които се чувстват добре с природата. Намерили сме занимания, които да накарат хората да останат и през деня, продължи той.

Хората се връщат в София и е удобен момент да продължат лятото си и на Витоша, категорични са двамата, които канят всички, които искат лятото да продължи, да отидат на фестивала.

Цялата програма за феста можете да видите на Фейсбук страницата на събитието – After Festival.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …