петък , 23 март 2018
Начало / Спорно за спорта / Феновете на ЦСКА тръгват на протест към Нион. Манолев мисли за титлата

Феновете на ЦСКА тръгват на протест към Нион. Манолев мисли за титлата

Феновете на ЦСКА се канят да атакуват централата на УЕФА в Нион, след като отборът не бе допуснат до участие в европейските клубни турнири.

Официалният сайт на „червените“ съобщава, че привържениците вече се организират и потеглят зад граница, където е централата на Европейската футболна централа.

В сайта на ЦСКА пише: „Ние, група привърженици на ЦСКА, организираме поход към Нион. Има осигурен транспорт с автобуси, а всеки желаещ може да се включи и с личния си автомобил. Нека да заявим на УЕФА на място какво мислим за скандалното изваждане на нашия клуб от жребия за Лига Европа в понеделник.

Тръгването към Швейцария е утре (21 юни, сряда), в 14:00 часа. Сборният пункт е на паркинга на магазин на изхода на София в посока Калотина. Нашата кауза е справедлива! Всички трябва да разберат, че никой не може да се подиграва с нас! Нека да покажем на самозабравилите се чиновниците в УЕФА, че няма да търпим своеволията им“.

Отборът продължава своята подготовка в Австрия. Вижте какво каза един от лидерите на тима – Станислав Манолев за драмата с ЦСКА и това амбицира ли отбора да преследва шампионска титла или напротив:

Вижте също

Юношите на България изненадаха Испания, завършиха с героично равенство срещу фаворита в групата

Националният отбор по футбол на България до 19 години започна отлично участието си в елитния …