неделя , 23 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Феновете на „Левски“ искат оставката на Красимир Иванов
SPORT_LEVSKI

Феновете на „Левски“ искат оставката на Красимир Иванов

От Националния клуб на привържениците на „Левски“ поискаха оставката на изпълнителния директор на клуба Красимир Иванов. Повод за това са неуредиците с билетите за гостуването на „Левски“ на „Сутиеска“, а причината цялостно е, че той не защитава интересите на клуба. Първо стана ясно, че „Левски“ има право на едва 250 билета, въпреки огромния интерес на феновете.

Днес пък на сайта на клуба беше публикувана информация, че те няма да пристигнат навреме, като от ръководството на синия клуб прехвърлиха вината в полето на черногорци и липсата на организация там. На това обаче като че ли привържениците на синия клуб не вярват, защото в декларацията си пишат:

„Ние не приемаме оправданията, че клубът домакин не е изпратил билетите в срок. В ПФК „Левски“ стана норма всеки провал да се оправдава с външни фактори. Намираме, че има бездействие от страна на чиновниците в нашия клуб, за което трябва да се понесе отговорност“.

Изглежда обаче този случай е капката, която е преляла чашата с търпение на феновете, защото от НКП изброяват още няколко „издънки“ на Иванов, които изглеждат доста по-сериозни. Сред тях: „В продължение на цял сезон той показваше липса на професионализъм като не защитаваше интересите на ПФК „Левски“ и неговите привърженици, а целенасочено създаваше интриги в левскарската общност. Г-н Иванов директно отказа да защитава интересите на клуба, симулирайки дейност с незначителни декларации. Говорим за отказа на ПФК „Левски“ да защитава правото си пред БФС да домакинства на собствения си стадион в мачовете с ребрандирания отбор от с. Микре.“

„И някак си между другото, г-н Иванов явно припозна успешния маркетингов трик с ребрандирането на ПФК „Литекс“, заявявайки, че „вечното дерби“ се е завърнало, както и че където са феновете, там е ЦСКА.

Няма как да забравим и радостта на г-н Иванов след „баража“, която го изпрати на Седмото небе. Смятаме за безкрайно неуважително и обидно отношението към най-големия актив на нашия футболен клуб, а оправданията, които получаваме от г-н Иванов говорят за престъпен непрофесионализъм. Поради тази причина настояваме за мигновена оставка.“

Вижте също

lyvici

Младите лъвици на България „схрускаха“ САЩ на Световното по волейбол

Националният отбор по волейбол на България за девойки до 20 години надигра САЩ с 3:2 …