понеделник , 18 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Фенове на ЦСКА в Чикаго: Няма как нещата да станат с магическа пръчка

Фенове на ЦСКА в Чикаго: Няма как нещата да станат с магическа пръчка

Привърженици на армейците в Чикаго, са твърдо зад ЦСКА, който в момента е в А-група. Те коментират това, което се случва в любимия им клуб. Феновете споделят мнението си за смяната на Христо Янев с Едуард Йорданеску, както и Гриша Ганчев, Христо Стоичков и бъдещето на този проект.

„Отборът е нов, с много нови играчи. Всички знаем, че бяхме пред фалит два месеца, преди да започне първенството. Събрахме ги в последния момент тези нови момчета. Няма как нещата да станат с магическа пръчка, независимо дали е Христо Янев или Едуард Йорданеску или Стойчо Младенов – който и да е“, каза председателят на фенклуб „Чикаго Редс“ Георги Стойков. Той смята, че нещата ще започнат да се получават и отборът е играл доста добре. „Вижда се, че има сериозни качества на сериозни момчета. Просто трябва наистина време“, добави Стойков.

Слави Байрактаров от своя страна каза, че предишните футболисти, които са напуснали клуба, са изкарали целия сезон и са спечелили купата. „Но всъщност през по-голямата част на годината, те играха на ниво В-група. Ако треньорите са преценили, че трябва да бъдат сменени момчетата, ние само можем да се надяваме, че това е правилният избор“, каза Байрактаров.

Според Георги Стойков, не е трябвало Едуард Йорданеску да поема отбора. „А за футболистите, които освободихме – нищо против тях. Те винаги ще останат в историята на ЦСКА. Миналата година те ни радваха“, добави оше Стойков. „Ако искаме да играем на ниво и да бъдем конкурентни на отборите в А-група, трябваше да се направи нещо различно. Правим го в движение“, обясни председателят на фенклуб „Чикаго Редс“.

Той припомни, че повечето от феновете са разединени и изнервени заради това, което се случва. „Помията е огромна, не може така да се говори за един отбор и да се пишат само лъжи. Журналистите да не се сърдят“, каза Стойков.

Чуйте всички коментари на феновете на ЦСКА в Чикаго в следващото видео:

Вижте също

Криза в Испания: Лопетеги уволнен, Йеро поема „Ла Фурия“

Ден преди началото на Мондиал 2018 в Русия – Испанската футболна федерация уволни селекционера Хулен …

Един коментар

  1. Абе, не беше ли Любо Софянеца прецедател?