понеделник , 23 януари 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Фенове на ЦСКА в Чикаго: Няма как нещата да станат с магическа пръчка
SPORT_CHIKAGO картинка

Фенове на ЦСКА в Чикаго: Няма как нещата да станат с магическа пръчка

Привърженици на армейците в Чикаго, са твърдо зад ЦСКА, който в момента е в А-група. Те коментират това, което се случва в любимия им клуб. Феновете споделят мнението си за смяната на Христо Янев с Едуард Йорданеску, както и Гриша Ганчев, Христо Стоичков и бъдещето на този проект.

„Отборът е нов, с много нови играчи. Всички знаем, че бяхме пред фалит два месеца, преди да започне първенството. Събрахме ги в последния момент тези нови момчета. Няма как нещата да станат с магическа пръчка, независимо дали е Христо Янев или Едуард Йорданеску или Стойчо Младенов – който и да е“, каза председателят на фенклуб „Чикаго Редс“ Георги Стойков. Той смята, че нещата ще започнат да се получават и отборът е играл доста добре. „Вижда се, че има сериозни качества на сериозни момчета. Просто трябва наистина време“, добави Стойков.

Слави Байрактаров от своя страна каза, че предишните футболисти, които са напуснали клуба, са изкарали целия сезон и са спечелили купата. „Но всъщност през по-голямата част на годината, те играха на ниво В-група. Ако треньорите са преценили, че трябва да бъдат сменени момчетата, ние само можем да се надяваме, че това е правилният избор“, каза Байрактаров.

Според Георги Стойков, не е трябвало Едуард Йорданеску да поема отбора. „А за футболистите, които освободихме – нищо против тях. Те винаги ще останат в историята на ЦСКА. Миналата година те ни радваха“, добави оше Стойков. „Ако искаме да играем на ниво и да бъдем конкурентни на отборите в А-група, трябваше да се направи нещо различно. Правим го в движение“, обясни председателят на фенклуб „Чикаго Редс“.

Той припомни, че повечето от феновете са разединени и изнервени заради това, което се случва. „Помията е огромна, не може така да се говори за един отбор и да се пишат само лъжи. Журналистите да не се сърдят“, каза Стойков.

Чуйте всички коментари на феновете на ЦСКА в Чикаго в следващото видео:

Вижте също

SPORT_CSKA картинка

ЦСКА в Испания. Армейците се разделиха с Павел Головодов

Ако така продължи тренировъчният процес в Испания, съм сигурен, че ще имаме добри резултати, сподели …

Един коментар

  1. Абе, не беше ли Любо Софянеца прецедател?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *