четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Фенове на „Лудогорец“ от Чикаго: Отборът е като оркестър, в Белград изсвириха прекрасно „Одата на радостта“

Фенове на „Лудогорец“ от Чикаго: Отборът е като оркестър, в Белград изсвириха прекрасно „Одата на радостта“

Фенове на „Лудогорец“ от Чикаго коментираха както двубоя в Белград, така и предстоящия сблъсък с „Виктория Пилзен“.

Иво Костов смята, че „Виктория Пилзен“ е силен съперник, въпреки победата на „Лудогорец“ в Турция с 2:1. „Тогава играхме с други титуляри, но и те бяха с други титуляри. След показаното с „Црвена Звезда“ мисля, че ще се справим добре“, коментира Костов.

Ивелин Мянков каза, че е голям почитател на музиката и концертите. „С голямо задоволство гледах до сега четири концерта на „Лудогорец“ в Европа, перфектно дирижирани от маестро Георги Дерменджиев, водени перфектно от двамата концертмайстори Дяков и Марселиньо, подкрепени с прекрасна хармония от целия отбор. В Белград оркестърът на „Лудогорец“-Разград изсвири прекрасно „Одата на Радостта“, коментира Мянков.

Петър Агалов е на мнение, че Георги Дерменджиев обича понякога да изненадва противниците си, както и собствените си фенове. „Но тактическата дисциплина за която говори в последния мач в Белград щ бъде най-важният коз, който той има в момента“, коментира Агалов.

Феновете от Чикаго пожелаха успех на любимия си отбор „Лудогорец“ и на цяла България. Вижте ги в следващото видео:

 

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …