вторник , 12 декември 2017
Начало / Спорно за спорта / Фенове на „Лудогорец“ от Чикаго: Отборът е като оркестър, в Белград изсвириха прекрасно „Одата на радостта“

Фенове на „Лудогорец“ от Чикаго: Отборът е като оркестър, в Белград изсвириха прекрасно „Одата на радостта“

Фенове на „Лудогорец“ от Чикаго коментираха както двубоя в Белград, така и предстоящия сблъсък с „Виктория Пилзен“.

Иво Костов смята, че „Виктория Пилзен“ е силен съперник, въпреки победата на „Лудогорец“ в Турция с 2:1. „Тогава играхме с други титуляри, но и те бяха с други титуляри. След показаното с „Црвена Звезда“ мисля, че ще се справим добре“, коментира Костов.

Ивелин Мянков каза, че е голям почитател на музиката и концертите. „С голямо задоволство гледах до сега четири концерта на „Лудогорец“ в Европа, перфектно дирижирани от маестро Георги Дерменджиев, водени перфектно от двамата концертмайстори Дяков и Марселиньо, подкрепени с прекрасна хармония от целия отбор. В Белград оркестърът на „Лудогорец“-Разград изсвири прекрасно „Одата на Радостта“, коментира Мянков.

Петър Агалов е на мнение, че Георги Дерменджиев обича понякога да изненадва противниците си, както и собствените си фенове. „Но тактическата дисциплина за която говори в последния мач в Белград щ бъде най-важният коз, който той има в момента“, коментира Агалов.

Феновете от Чикаго пожелаха успех на любимия си отбор „Лудогорец“ и на цяла България. Вижте ги в следващото видео:

 

Вижте също

Ивана Каменова за историческия медал по карате и новите върхове

Ивана Каменова и Ивет Горанова постигнаха исторически успех – завоюваха два сребърни медала на Световното …