петък , 25 май 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Фаворит за нов шеф на ВАС върнал на работа пиян и буйстващ шеф на полицията

Фаворит за нов шеф на ВАС върнал на работа пиян и буйстващ шеф на полицията

Георги Чолаков бе посочен като евентуален фаворит за нов шеф на ВАС от предишния- Георги Колев, на когото изтича мандата.
Но журналистът от сайта „Бивол“ Димитър Стоянов огласи едни не толкова приятни данни около Чолаков в предаването „Просто Диков“.

Оказа се,че именно Чолаков е бил в съдийския състав, който е върнал отново на работа пиян и буйствал по нощите шеф на полицията в Сливен през 2010 година. И това след като тогавашния министър на вътрешните работи го уволнява.

Повече от Просто Диков – ТУК

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

Един коментар

  1. марин маринов

    Разгледаите въпроса как Георги Чолаков гледа дело №9049 по описа за 2017 година по описа на Върховен административен съд , Шестоотделение, след като Чолаков е съдия във Второ отделение на Върховен административен съд, при положение ,че делото по материа е подсъдно на Шесто отделение на ВАС. ПРЕДМЕТ НА ТОВА ДЕЛО Е САМОТНА МАЙКА С ДВЕ ДЕЦА , КОЯТО ИСКАТ ДА ИЗХВЪРЛЯТ НЕПРАВОМЕРНО ОТ СОЦИАЛНО ЖИЛИЩЕ.
    МАРИНОВ-ЮРИСТ