петък , 23 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Фарсът „Лъжци по неволя“ с премиера в Сатиричния театър

Фарсът „Лъжци по неволя“ с премиера в Сатиричния театър

В навечерието на коледните празници, Сатиричният театър кани публиката на новото си представление „Лъжци по неволя“. Фарсът от шотландския драматург и режисьор Антъни Нийлсън се развива на Бъдни вечер.

Режисьорът проф. Здравко Митков признава, че великолепно написаният фарс влиза в сърцето му и затова решава да направи пиесата.

Историята, в която се заплитат десетки лъжи, се върти около двама полицаи, които трябва да съобщят на възрастно семейство, че дъщеря им е загинала в катастрофа.

„Естествено, обаче, като в типична комедия, се оказва, че дъщерята не е загинала. Нека хората да не мислят, че това е мрачна история. Това е една прекрасна английска комедия с типичното английско чувство за хумор“, споделя актьорът Николай Урумов, който влиза в ролята на единия полицай. Категоричен е, че пиесата е своеобразен коледен подарък на Сатиричния театър към публиката.

Пиесата държи докрая със своите изненади, изтъкна актрисата Мария Статулова.

Заедно с Николай Урумов, Михаил Сървански и Мария Статулова, на сцената се вихрят още Марта Вачкова, Красимир Куцупаров, Кирил Бояджиев и Александра Сърчаджиева.

Всички колеги харесваме английския хумор и се надяваме много години да играем това представление, да съберем много публика с този хубав, умен смях“, сподели Марта Вачкова.

Премиерата на „Лъжци по неволя“ е в понеделник, 21 ноември.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …