събота , 23 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Факторът Тръмп – клоун или новатор

Факторът Тръмп – клоун или новатор

Явлението Тръмп – клоун или новатор на световната политическа сцена? Този въпрос в студиото на „Честно казано“ коментираха проф. Тодор Танев, политолог и бивш министър на образованието, както и автор на едни от най-интересните трудове по лидерство, и колегата му Мартин Табаков.

„Доналд Тръмп определено не е човек, създаден от политическа епруветка. Именно затова той успя да спечели изборите в САЩ“, коментира Табаков.

„За толкова години не сме виждали подобно поведение на американски президент. Нека си дадем сметка, че никога толкова богат човек не е заставал начело на САЩ. Той е стигнал до върховете в бизнеса сам и действа по този начин и в маниерите си на държавен глава“, обясни проф. Танев.

„Тук важният въпрос е защо работещият бял човек, който е гръбнак на икономиката на САЩ, избра Тръмп. Според мен отговорът е наследството на Обама и алтернативата на Тръмп – Хилъри Клинтън“, смята Табаков.

Какви са тайните политически намерения и цели във външнополитическата стратегия на новия американски президент и как ще разиграе картите с Русия – вижте повече подробности в следващото видео!

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

3 коментара

 1. Ако извади „клоун“ от заглавието, думата отлично ще пасне на „водещата“, Люба! Истерична и нетърпелива тя се чудеше как да имплантира в разговора собствената си ненавист към Тръмп. Беше само прекъсвач на изключително интелигентните и ерудирани събеседници. Към края на „интервюто“ дивашкото и поведение се поукроти. Издаваните напред устенца започнаха да се прибират. Добре че не започна да преграгва като холивудските фльорци. Вие от студиото, давайте и хапчета преди запис!
  Къде иска да се подреди Любка? Редом до ДеНиро и др.? Колкото те знаят за Америка с милионите си, толкова и тя! Освен това заплатата й идва оттам и то от хора, които бачкат зверски. А те уважават своя президент , който и да е той. Да си наляга парцалите и да знае, че може да получи шут от братята, колкото и да не й се вярва.
  Изобщо не става въпрос за цензура, а по-скоро за липса на възпитание, за което тя претендира.
  Calm down Любке!

 2. НА МЕН МИ НАПРАВИ СИЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ТОВА,КАК ИЗБУТВА ПРЕЗИДЕНТА НА ЧЕРНА ГОРА ,ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ В ПЪРВАТА РЕДИЦА,СИГУРНО СА ЩЕЛИ ДА ГИ СНИМАТ.ТОВА ГОВОРИ ЗА ЕДНО ЛОШО ВЪЗПИТАНИЕ,И НА ПРЕЗИДЕНТ.НЕ СЕ СМУЩАВА ОТ ХОРАТА ТАМ,А И ЦЯЛ СВЯТ Е ГЛЕДАЛ СИГУРНО ТОВА ВИДЕО.ПО ДРЕХИТЕ ПОСРЕЩАТ,ПО УМА ИЗПРАЩАТ.

 3. Дървосекачът

  Ммм… – намирам за Излишно да ‘си прехапваме езика’, т.е. Следва да се Изкаже :
  а. Големият – Е Баща-му !, от чиито милиАрди (и то Тогава !, когато милиард Е бил Милиард) Доналд ‘успя’ да ‘стигне’ до 5-6 милиОна (и то Ако му се попоразмине с IRS ; – )
  б. Тръмпивите бракове – Отдавна пораждат въпроси
  в. бизнесът-му – Определено има ‘особености’
  г. избирането-му, и НайВече Перфектността с ГолемитеИзбиратели – Има въпросителни
  ….ама Следва да отбележим че :
  – Е Първият който стисна ръката на Макрон
  – Е Първият който Открито изказа че Business Is Business
  Сумарно : – очевидно тръмпизацията Е нещо Ново в Управлението на САЩ ! …а дали ще е Начало или сакатлък – зависи от Тутората на Иванка&Джаред.