неделя , 24 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Евгений Михайлов за новия формат на „Минало (не)свършено“

Евгений Михайлов за новия формат на „Минало (не)свършено“

„Ако не искаме да научим историята си, ще повтаряме грешките си до припадък. А на мен това не ми се иска“.

Това заяви режисьорът Евгени Михайлов в еМисия България, представяйки новия формат на предаването си по Би Ай Ти „Минало (не)свършено“.

Досега то бе част от еМисия България, но отсега нататък вече ще е самостоятелно и ще трае един час – всеки четвъртък от 18.30 до 19.30 ч.

В новия формат ще се канят и гости, участници в събитията от близкото минало и млади хора, които нищо не знаят и помнят за онова време, обясни водещият.

„Явно зрителският интерес и отзвукът, който получи предаването, даде възможност на телевизията да реши то да се отдели.

Радвам се, че точно с вашия млад екип можем да поведем този разговор – за това дали героите от онова време продължават да ни управляват, за това дали митовете все още се набиват в главите ти, а езикът на омразата трови съзнанието ни“.

Аз съм кинорежисьор, но станах оператор по неволя, когато с камерата си реших да коригирам историята такава, каквато бе спускана отгоре до българската публика, каза още Михайлов.

Натрупа се доста сериозен материал за т.нар преход, за който още водим спор дали е свършил, добави той.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

3 коментара

 1. Рарароро

  Лъч светлина видях в този човек. И като някой, роден в началото на прехода, си отдъхнах, че има хора от предишните поколения, които не са се отказали да се борят срещу триглавата ламя, която все още ни управлява и все още успешно промива мозъците на по-голямата част от населението.
  И ще помоля г-н Михайлов да помисли дали не е добре да направи ФБ страница, на която да се публикуват записите му. Така най-сигурно ще стигнат до онези от нас, които не знаят и до онези, които са избрали да забравят. Новите технологии са начина.
  Благодаря Ви, че не се отказвате!

  И БиТ, повечето ви водещи са срамно неподготвени. Подбирайте ги, моля ви!

 2. Daniel всеки ,който показва скритата истина е важен,от него хората я разбиратИзпълнен си с омраза,защото не знаеш истината или ти искаш да излъжеш ,че има такива,които мразят американците!Но затова има причини!От информацията за турските имена,опознах мойте съученици преди 60 години в центъра на София!

 3. Михайлов само да ти кажа…да не си мислиш че си важен!Мразя да гледам физиономията ти неприятната ти гадна мутра тъпа американска ….смрад гадна си да знаеш….