петък , 20 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Ерата Кличко приключи. Кога ще има мач Джошуа – Пулев?

Ерата Кличко приключи. Кога ще има мач Джошуа – Пулев?

След 27 години на ринга един от най-успешните боксьори в света – Владимир Кличко, слага край на звездната си кариера. С това всички спекулации около евентуален мач-реванш между украинския боксьор и другата суперзвезда – Антъни Джошуа, приключиха. За съжаление на много фенове на този спорт такъв просто няма да се състои.

Преди да вземе решението за „пенсионирането“ си, Кличко сподели, че е изчакал да отшумят емоциите и еуфорията след паметния мач срещу Джошуа на Уембли.

Топ боксьорът признава, че и в аматьорския, и в професионалния спорт, е постигнал всичко, за което е мечтал и сега иска да започне втората си кариера.
Засега обаче той не разкрива какво ще е новото му поприще – дали ще се занимава с треньорство, мениджърство или пък ще поеме по стъпките на брат си и ще се гмурне в дълбокия свят на политиката – предстои да разберем.

Едно е сигурно – олимпийският шампион от Атланта, победителят в 64 от 69 мача в професионалния бокс затвори последната страница от тази глава.

С Кличко извън картинката, мачът между българската звезда – Кубрат Пулев и и Антъни Джошуа изглежда все по-близо, но и тук има прекалено много въпросителни преди да се случи.

Вижте всички подробности в следващото видео!

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …