сряда , 21 март 2018
Начало / Предавания / Епизод / Епизод: За пътя към успеха и цената на победата

Епизод: За пътя към успеха и цената на победата

Пътят към успеха много рядко е постлан с рози и фанфари. В повечето случаи дотам се стига трудно, след поредица от проби, грешки и много неуспехи, но задължително с много усърдна работа и силна воля.

Флорина Иванова разказва историята на „Златната надежда“.

„Мечтата ми е да взема медал от Олимпиадата. Да стигна до нея ми костваше по цял ден тренировки в залата, по-малко свободно време, но има доста плюсове. Спортът ми е дал много дисциплина, емоции“, сподели Невяна Владинова, която ще представи България на Олимпиадата в Бразилия.

Какво още раказа тя вижте в следващото видео:

Вижте също

Урок по летене с „Епизод“ – за свободата отвъд страха

Днешните герои на „Епизод“ ще ни накарат да се качим наистина високо – в пряк …

3 коментара

  1. Едни от най-изключителните 30 минути, които съм гледал в живота си! Голямо браво на създателите на филма! Дълбок поклон пред това прекрасно българско момиче, истинско национално съкровище! Само тя и хората до нея, като горното мнение (сестра и), знаят какво и колко наистина и коства! Напред и нагоре, Неви! С теб сме!!!

  2. Пожелавам ти успех в Рио 🙂 Знам от къде тръгна и колко труд положи за да стигнеш до тука 🙂 <3 Така че стискам палци и само напред и нагоре 🙂

  3. Пожелавам ти успех в Рио 🙂 Знам от къде тръгна и колко труд положи за да стигнеш тука 🙂 <3 Така че стискам палци и само напред и нагоре 🙂