понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Енчо Керязов с душа и сърце за българското изкуство

Енчо Керязов с душа и сърце за българското изкуство

Световноизвестният цирков акробат Енчо Керязов гостува в предаването „Просто Диков“. „Принцесата на Монако безспорно е оценила моите качества. Тренирам всеки ден минимум по 2 часа. Нямам почивен ден. Всеки ден имам представление“, разказа Керязов.

Акробатът обясни, че физическата работа е свързана с много голямо натоварване и има доста травми – скъсани сухожилия, скъсан бицепс. Той посочи, че не е пропускал спектакъл. Керязов разказа, че малкият му син е имал травма – счупена ръка на две места и за него било много по-тежко да преживее травмата, отколкото за детето му. „Всеки, който се занимава с гимнастика или акробатика, знае, че когато ползва забранени препарати, се вдига мускулната маса. За мен е по-важно да бъда по-лек“, разказа Керязов и обясни как действа допинга на тялото.

Керязов каза, че е натрупал опит благодарение на акробатиката, която е тренирал в България и е нужно време. „Живея в каравана през повечето време. Имам апартаменти и в Ямбол, и на морето. Но или тренирам, или съм във фитнеса. Но не се оплаквам, харесва ми и се чувствам късметлия. Обикалям със семейството си. Показал съм много места на децата си. Виждаме нови хора“, разказа още Керязов.

Акробатът смята, че плюсовете на такъв начин на живот са повече от минусите. Той посочи, че е на 43 години и всеки един ден за него е бонус, тъй като трябва да е в пълна форма, за да работи и тялото му е много чувствително.

Той разказа и подробности за живота на принцесата на Монако и детайли около някои от най-специалните му представления. Чуйте целия разговор с Енчо Керязов в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …