неделя , 26 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Емоцията и мнението на феновете от Чикаго за мегасблъсъка ЦСКА – „Левски“
SPORT_CHIKAGO картинка

Емоцията и мнението на феновете от Чикаго за мегасблъсъка ЦСКА – „Левски“

Би Ай Ти потърси мнението на привържениците на „Левски“ и ЦСКА в Чикаго и засне емоцията на феновете зад Океана по време на дербито.

„Ние искахме победата повече. Личеше си, че „Левски“ са уплашени малко от ЦСКА. ЦСКА се връща. Ще бъдем все по-силни, така че очаквайте нови победи“, заяви Симеон Симеонов от фенклуба „Чикато Редс“.

„Загубихме две точки. Трябваше резултата да стане 2:0. И мисля, че дузпата беше нереална“, смята Петко Войников от фенклуба „Левски Чикаго“. Привърженикът на „сините“ Стефан Неделев каза, че отборът е играл слабо. „Като цяло ние сме си виновни. Имахме шанса“, добави Неделев.

„На предния мач на „Герена“ имаше почти 10 000 човека. За нас това не е дерби. Казвам го абсолютно откровено и мисля, че всички сини фенове споделят това мнение. За нас това е просто един обикновен мач с преименувано дружество“, коментира Войников.

„При нас, феновете, няма напрежение, но явно се видя, че при футболистите има. Това си е един обикновен мач, не е вечно дерби. ЦСКА умря преди няколко седмици“, коментира Неделев.

„Аз не искам никой да ме припознава. ЦСКА си е там. Играха днес ЦСКА и „Левски“. Направиха добър мач“, заяви Слави Байрактаров от „Чикато Редс“. „Те сами припознаха това дерби като дерби, защото те напълниха стадиона. На друг мач не сме виждали толкова публика на „Левски“ от последните 5 години“, коментира Велко Тухчиев.

„Толкова декларации никога не сме виждали“, каза привърженикът на „армейците“ Георги Стойков, а фенове добавиха, че се радват, че им правят реклама. „Ние ще продължаваме да растем като отбор и ще продължаваме към шампионска лига“, заявиха феновете на ЦСКА в Чикаго.

Чуйте мнението на всички фенове и вижте неподправената емоция в Чикаго по време на попаденията на мача ЦСКА – „Левски“ в следващото видео:

Вижте също

SPORT_TALANT картинка

Представяме ви Димитър Исаев – голямата надежда на скоковете във вода

„Много елегантен и красив спорт. Така мисля, че е най-добре да се опише“, казва младата …