неделя , 22 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Елица Георгиева: Хората в Трън се страхуват от това, което им се говори

Елица Георгиева: Хората в Трън се страхуват от това, което им се говори

Елица Георгиева, която е представител на компанията с инвестиционни намерения в Трън, се включи на живо по телефона в еМисия България и каза, че кампанията, която е предшествала референдума, е имало потресаващи моменти и заслужава внимание.

„Ние алармирахме за това, на което ставаме свидетели. Съобщенията, които получавахме, бяха с искане на рекет. Получавахме заплахи към хора, които бяха в подкрепа на златодобива в Трън. Ние не сме хората, които трябва да се произнесат има ли или няма нарушение, но всичко това, което се случи преди референдума, заслужава внимание“, категорична е Георгиева.

По думите й, трябва да се има предвид, че коментарът й не е свързан с манипулиране на избора, а за това, което е довело до референдума. „Имам лични впечатления и съм убедена, че хората се страхуват от това, което им се говори“, подчерта Елица Георгиева. Тя не пожела да коментира резултата от референдума по същество.

Георгиева смята, че погледите в момента са насочени към решението на ВАС. „Струва ми се, че ден след избора е деня за размисъл за това какво се случи в Трън“, коментира още Георгиева.

Чуйте целия разговор с нея и позицията на компанията с инвестиционни намерения в Трън в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …