сряда , 21 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Еленко Ангелов: Медиите са виновни за агресията в България

Еленко Ангелов: Медиите са виновни за агресията в България

Психологът Еленко Ангелов гостува в студиото на еМисия България и коментира последните случаи на агресия и зачестява ли насилието в обществото.

„Това е един естествен процес на нещо много неестествено. Това е един цирей, който забира от много време. Медиите са част от проблема. Те генерират страх, стрес. Съвсем отговорно го казвам – медиите носят най-голяма отговорност за агресията“, категоричен е Еленко Ангелов.

„Основните медии трябва да бъдат взривени. Как може 2-3 години едни и същи лица. Докога ще гледам държащи се като прокурори водещи“, посочи Ангелов.

„Идвало ми е да им скъсам главата на тези журналисти. Познавам ги и съм им го казвал“, добави психологът.

„Хората се спасяват със слушалките. Рекламите са пълна лъжа, всеки билборд е лъжа“, заяви още той.

Татяна Кристи се включи в ефира на еМисия България и разказа, че е била заплашвана от Динко от Ямбол след като тя е направила клип за него.

„Динко е еманацията на фалшивите герои, защото е гротескна личност, която комбинира в себе си необразованост и изключителна агресия, съчетано с невероятно самочувствие“, категорична е Кристи.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

2 коментара

  1. Еленко, както и много други хора тук, живеят по собствени правила в собствен свят. Накрая много ще ги боли, като осъзнаят, че са жертва на филми в собствените си глави

  2. Какъв е този пишман психолог, дето му давате трибуна?
    Иначе подкрепям Татяна Кристи.