четвъртък , 23 ноември 2017
Начало / Код 11-13 / Експерт: Кои са перспективните квартали и време ли е за купуване на имот в София

Експерт: Кои са перспективните квартали и време ли е за купуване на имот в София

Желаещите да се сдобият с имот в София могат да се възползват от лекото забавяне на високия ръст на цените от 2016 г. Цените вече са се стабилизирали, като има очаквания за ръст от 5 до 8% през цялата 2017 г.

Това обобщи в КОД 11-13 Калоян Богданов, маркетинг мениджър в една от големите фирми за недвижими имоти.

Достъпността на имотите се е повишила значително, цените се качват, но пък сериозно са паднали лихвите на кредитите, уточни той, но прогнозира, че в скоро време ще има по-голямо отсяване на хората, на които те се отпускат.

Експертът потвърди, че средната цена на жилищата вече е над 1000 евро, но все още има квартали, където могат да се закупят имоти и под тази цена. По думите му има диферсификация на разликите, като по-новото и качествено строителство е с по-голям ръст на цените.

Кои са най-перспективните и най-търсените квартали, какъв е профилът на купувачите и за какво трябва да внимават бъдещите студенти, когато търсят квартира – чуйте от експерта Калоян Богданов:

https://youtu.be/xsA8FXAvbm4

Вижте също

Разследват за корупция лидера на управляващата партия в Румъния. Защо у нас се проваляме в борбата с корупцията по високите етажи на властта?

Запорираха имущество за 27 млн. евро на лидера на управляващата партия в Румъния Ливиу Драгнеа. …

Един коментар

  1. Жоро София

    Защо видеото е изтрито!?